Рівняни нарікають на сморід від сміттєвих баків

Що про це кажуть у КАТП-1728

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

З початку сезону кавунів та динь у рівненських сміттєвих контейнерах побільшало рідини, а разом з тим і неприємних запахів, що не надто подобається мешканцям міста.

Начальник підприємства КАТП-1728, яке відповідає за вивіз сміття, Сергій Марчук розповів РАДІО ТРЕК, що вони вже розпочали боротьбу з неприємними запахами зі сміттєвих баків.

З початку серпня працівники КАТП-1728 проводять дезінфекцію контейнерів спеціальними розчинами, аби запобігти поширенню неприємних запахів та бактерій.

За сміттєвозом їде спеціальна машина і люди з оприскувачами дезінфікують порожні контейнери, – розповів Сергій Марчук.

Дезінфікуватимуть сміттєві контейнери щонайменше до вересня. Керівник КАТП-1728 зауважив, що проводити дезінфекцію щодня неможливо, адже на 13 сміттєвозів є лише один автомобіль для оприскування.

На постійній основі ми не можемо цього робити, але періодично дезінфікуємо. Ми знаємо, що така проблема є не перший рік. І нова техніка, нові контейнери не дають змоги позбавитися цього. Ми робимо все можливе, аби дезінфікувати та не розводити зайвих бактерій, – зазначив керівник КАТП-1728.

Нагадаємо, що влітку КАТП-1728 і раніше оприскували сміттєві баки дезінфікаційними розчинами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень