Хто там тільки не живе: як часто треба знімати чохол з телефона

І робити це треба обов’язково

Аби вберегти гаджет від пошкоджень, варто носити його у чохлі. Але головне вчасно чистити чохол, а не купити його того ж дня, що смартфон і викинути колись разом з пристроєм, який набрид чи вийшов з ладу.

Причин, щоб знімати чохол, немало і вони дуже особливі, адже від цього може залежати навіть життя власника гаджета.

Зніми чохол – продовж «життя» смартфона

Часто телефони псуються від перегріву. Найбільше потерпає акумулятор, іноді він може навіть роздутися чи вибухнути. Часто причиною перегріву є чохол, який виготовлений з неякісного матеріалу. Найкраще знімати чохол під час зарядки пристрою.

Зніми чохол – там живе ціле «місто» бактерій

Чохли пропускають дрібні смітинки і частинки пилу. На силіконових і пластикових чохлах концентрація бактерій вища на 7%, ніж на відкритому корпусі телефону, а на шкіряних — на 17%. Тож щодня чохол треба мити, а телефон обробити антисептиком. Теж саме треба робити і з навушниками.

Зніми чохол – захисти телефон

З часом чохли гірше прилягають до корпуса телефона і під нього потрапляє все дрібне сміття. Наприклад, коли ви користувалися телефоном на пляжі, під чохлом точно є пісок. Такі абразивні частинки можуть спричинити подряпини гаджета. Продати вигідно подертий смартфон навряд чи вийде.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень