Смородина розміром з волоський горіх: як виростити таку ж у себе на ділянці?

Листопад - саме той час, коли рослина потребує підгодівлі

Крутим лайфхаком, як виростити величезну смородину, нещодавно поділилися у телеграм-каналі «Дача. Сад та город UA». Автор пише:

- Мій спосіб виростити смородину розміром з волоський горіх. Внесіть це важливе підживлення в листопаді під усі ягідні кущі.

 

То навіщо ж я підгодовую кущі в листопаді? Все дуже просто - добрива, внесені пізно восени під кущ, будуть доступні корінню навесні. Всі ми знаємо, що смородина раніше за всіх оживає після зими, саме в цей момент, коріння і візьме наше добриво, внесене в листопаді.

В принципі, зараз можна внести будь-які добрива пролонгованої дії, але для листопада я купую звичайне калійно-фосфорне добриво в пачці під назвою «Осінь». Таке добриво є в кожному садовому магазині і коштує, до речі, дешевше, ніж розпіарені аналоги.

Тому, якщо немає бажання збирати дрібну смородину наступного року, обов'язково підгодуйте кущі у листопаді.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень