Один простий інгредієнт перетворить опале листя в потужне добриво для всіх рослин

Нічого особливого робити не доведеться, листя треба лише зібрати докупи

Перед випаданням першого снігу на дачних ділянках збирається просто неймовірна кількість усілякого листя. Але не викидайте його і не спалюйте.

Багато дачників знають: додавши в листя всього один засіб, можна отримати відмінне добриво. Метод реально дуже ефективний.

Спершу наповніть великі мішки листям, туди ж можна додати бадилля і траву з грядок. Але зверніть увагу, що вся ця маса не повинна бути вражена грибком та іншими захворюваннями

 

Далі в пакети внесіть сечовину (карбамід), на 200-літровий мішок знадобиться 4 ст.л. засобу. Потім в мішок налийте води, щоб запустити процес гниття.

Після додавання всіх компонентів мішки щільно зав'язуються і залишаються на вулиці на всю зиму. Навесні (десь у квітні-травні) засіб буде готовий для внесення в ґрунт.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень