Сміття із Рівного найближчі 10 років вивозитиме КАТП 1728

Відповідний конкурс провели напередодні

У вівторок у Рівному відбувся конкурс на визначення надавача послуг із вивезення побутових відходів. За право вивозити сміття із міста змагалися двоє учасників – рівненське КАТП-1728 і житомирське підприємство.

Так, з результатом у 67 балів перемогло рівненське підприємство, договір з яким укладуть на 10 років. Житомирська фірма ж отримала від членів конкурсного комітету усього 54 бали.

Засідання комісії, яка обирала надавача послуг із вивезення побутових відходів з Рівного. Фото зі сторінки Святослава Євтушенка

Як зазначив депутат Рівненської міськради Святослав Євтушенко, комунальне автотранспортне підприємство 1728 вивозитиме побутові відходи із понад 50-ти вулиць Рівного – це мікрорайон Ювілейний і приватний сектор міста:

Підприємство вивозитиме сміття із вул. Київська, Дем'янчука, Галицького, Енергетиків, Червоногірська, Костюшка, Поліщука, Курчатова, Студентська, Карнаухова, Чорновола, Щаслива, Григоренка, Корнинська, Серпанкова, Хліборобів, Новодвірська, Літня, Дачна, Озерна, Прилужна, Басівкутська, Радивилівська, М. Чурай, Малорівненська, Погоринська, Біляшівського, Присадибна, Польова, Гашека, Колгоспна, Січових Стрільців, Макарова, Млинівська, пров. Робітничий, Олексинська, Джерельна, Вишнева, Золотіївська, Кн. Володимира, Ж. Кюрі, Степова, пров. Шпанівський, Штенгеля, Крейдяна, Небесної Сотні, Хасевича, Бахарєва, Проспект Миру, Набережна, Соборна, 16 Липня, Драгоманова, Чорновола, Бандери, Кн. Ольги, Київська, загальною площею - 40 900 000 кв. м.

Керівник КАТП 1728 Ростислав Кралюк. Фото - UA:Рівне

Начальник КАТП 1728 Ростислав Кралюк, своєю чергою, розповів, що торік з підприємством укладали аналогічний договір на рік тільки через те, що участь у конкурсі більше не приймала жодна інша фірма:

В минулому році був такий самий конкурс на рік, тому що ми одні були. Більше ніхто не брав участь у конкурсі. Тож цього разу ми попросили дати більше часу, аби ми могли розпланувати роботу. Це ж і техніку треба придбати, і контейнери, й інші усілякі є нюанси, в тому числі й щодо роздільного збору сміття. Нам пішли назустріч і дали 10 років.

Аби якісно надавати послуги населенню, підприємство просить виділити кошти на залучення додаткових сміттєвозів і закупівлю принаймні частини контейнерів, яких бракує місту. Закупити планують 120-140 сміттєвих баків, тоді як у Рівному їх не вистачає близько 300.

Узгодити це питання депутати повинні уже на наступній сесії 13 червня.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень