Смертельна ДТП забрала життя 18-річної дівчини на Рівненщині (ФОТО)

Автопригод за участю мотоциклів побільшало

Із настанням потепління на Рівненщині одразу зросла кількість автопригод за участю двоколісного транспорту. На жаль, дві з них, що трапилися вихідними, мали летальні наслідки. Так, напередодні у Дубровицькому районі під колесами мотоциклу загинула 18-річна дівчина, розповідає прес-офіцер Нацполіції Марія Юстицька:

Близько 22-ї години 22 квітня на вулиці Центральна села Колки 19-річний житель Дубровицького району, керуючи мотоциклом  «Lifan», не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив наїзд на пішохода, 18-річну дубровиччанку. Від отриманих травм дівчина загинула на місці.

Мотоцикл забрали у поліцію, а у водія взяли зразки крові, аби дослідили на предмет сп’яніння.

А вже сьогодні зранку не впорався з кермуванням 44-річний чоловіку селі Вовчиці, Зарічненського району. Як повідомляють правоохоронці, водій влетів у придорожнє дерево. Від отриманих травм чоловік загинув на місці пригоди.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень