Смертельна ДТП на Костопільщині (ФОТО)

Водій та пасажир легковика загинули неподалік кафе «Невже»

Напередодні о 18:55 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на автодорозі Городище – Рівне – Староконстантинів поблизу кафе «Невже» Костопільського району.

В результаті зіткнення легкового автомобіля «ВАЗ 21011» та вантажівки «Liaz -100.42» водій та пасажир легковика загинули на місці ДТП, ще одного пасажира-жінку з численними травмами затиснуло в деформованому легковику.

На місце події працювали фахівці відділення рятувальників 19-ї державної пожежно-рятувальної частини на пожежному автомобілі у складі 4-ох чоловік. Бійці Держслужби з НС за допомогою аварійно-рятувального інструменту провели деблокування з понівеченого легкового автомобіля травмовану жінку, а також дістали тіла двох чоловіків (загиблого водія та пасажира).

Жінка в тяжкому стані була госпіталізована в реанімаційне відділення Костопільської ЦРЛ. Водій вантажівки не постраждав. На час проведення рятувальної операції патрульні поліцейські забезпечували безпеку учасників дорожнього руху.

На разі всі обставини даної пригоди встановлюють правоохоронці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень