Слідчі поліції на Рівненщині отримуватимуть понад 10 тисяч

Щоправда, це новообрані працівники або ж переатестовані вже найняті

Сьогодні стартує робота поліцейської комісії, що повинна буде відібрати до лав Поліції Рівненщини 15 слідчих та 7 дільничних. Проте, як відзначає начальник Поліції Рівненщини Сергій Князєв, число вакансій ще буде збільшуватися.

Головою комісії обрали начальника патрульної комісії Рівного Сергія Мерчука. Секретарем стала журналістка Анна Махно. Як відзначають члени комісії, працюватимуть вони безоплатно, на громадських засадах.

Також розповіли і про майбутні зарплати новообраних. Зокрема, слідчі, що пройдуть спеціальну підготовку, будуть отримувати заробітну плату понад 10 тисяч гривень. Таку ж суму видаватимуть і вже працюючим слідчим, однак лише після проходження перепідготовки. Щодо дільничних поліцейських, то їх оплата праці становитиме понад 6 тисяч гривень.

Першим кроком в конкурсі на посаду буде заповнення анкет. Це можна зробити електронно, на сайті Поліції. Після цього кандидати повинні будуть пройти різноманітні тести, що перевірять рівень їх фізичної та психологічної підготовки. Потім комісія складає рейтинг, з якого й обиратимуться кандидати. Тільки після цього вони зможуть пройти спеціалізовану підготовку. Детальніше про місце та викладачів далі Сергій Князєв:

Навчання буде проходити на базі філії Академії МВС в місті Рівне. Тобто, не потрібно буде їхати в Луцьк. Викладачі, які будуть проводити заняття – це фахові працівники головного слідчого управління, викладачі НА МВС, діючі, практикуючі адвокати, працівники прокуратури та суду

Курсанти, які проходитимуть навчання, також отримуватимуть стипендії. Як відзначають поліцейські, не менше 1100 гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень