«Смарагдова перлина заходу», - Олена Зеленська вийшла в світ в ефектному образі (ФОТО)

І з модною зачіскою

Перша леді днями побувала у Бориспільському аеропорту. Він не обслуговує авіарейси з початку повномасштабного вторгнення РФ.

В аеропорту відбувся захід, присвячений Міжнародному дню ментального здоров'я.

На ньому виступили психологи, медичні працівники та працівники інших сфер, які освоюють основи психологічної допомоги.

Перша леді України також приєдналася до учасників. Там Олена Зеленська повідомила результати дослідження, яке показало, що кожен третій житель нашої країни відчуває підвищений рівень стресу і лише 13% опитаних – низький.

Зокрема, вона сказала таке:

- Програма ментального здоров’я має відповіді: «формула стійкості» складається з фахової підтримки якнайближче до людини, яка приходить в особі місцевого лікаря чи соцпрацівника.

 

А також із власної обізнаності й навичок самодопомоги, яких навчає, зокрема, комунікаційна програма «Ти як?», - зазначила Олена.

На заході вона з'явилася у стильному діловому образі. Зеленська обрала брючний костюм смарагдового відтінку, який ідеально підходить під колір очей першої леді, та доповнила його білою сорочкою та бордовими туфлями на підборах.

Олена зробила модне укладання, розділивши волосся по центру голови і уклавши його великими хвилями, і доповнила вбрання брошкою та лаконічними сережками.

Джерело: lifestyle

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень