Не Зеленська: яке справжнє прізвище першої леді України

Цікавий факт з молодості першої леді

Перша леді України Олена Зеленська вийшла заміж за знаменитого гумориста та коміка, а згодом стала першою леді України. Зараз вона – приклад сильної дружини та матері, яка гордо і достойно представляє нашу країну усьому світу.

Нею захоплюються мільйони, бо Олена Зеленська продемонструвала незламну силу духу та волі.

 

Гідне місце вона зайняла й у світі моди, адже тепер за образами Олени стежать модниці.

До заміжжя Олена була простою дівчиною з прізвищем Кияшко, яка не приймала залицяння хлопця з паралельного класу. Володимир Зеленський вельми хитро зміг налагодити зв’язок з дівчиною, яка йому так сподобалася.

Молоді люди зустрілися біля відеопрокату цілком випадково.

 

Володимир Олександрович, побачивши у руках Олени касету з фільмом, попросив її позичити, бо, мовляв, дуже хотів побачити цей фільм.

А щоб повернути касету Олені, навмисно взяв її номер телефону і їхні стосунки закрутилися. Пара зустрічалася, а згодом жили разом 7 років і лише потім взяли офіційний шлюб. Зеленські виховують доньку Олександру та сина Кирила.

Джерело: Сенсація

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень