Ясько прибула до СІЗО в грузинському м. Руставі на зустріч із Саакашвілі (ВІДЕО)

Її не пропускають до коханого?

Народний депутат України від «Слуги народу» Ліза Ясько прибула до Грузії та відправилася до СІЗО, де утримують Міхеїла Саакашвілі.

З нею представники українського консульства. Дівчина хоче (по-перше) передати коханому Міхеїлу Саакашвілі передачу.

Також нардеп просила про побачення, але їй його не дають і до Саакашвілі не пускають. Про це пише агентство Sputnik Georgia.

На опублікованому відео ми бачимо, що в приймальному відділенні СІЗО грузинського міста Руставі перебуває народний депутат України від «Слуги народу» Ліза Ясько, яка намагається передати передачу для ув'язненого глави Виконавчого комітету реформ при президенті України Міхеїла Саакашвілі.

За даними журналістів, дівчина привезла в СІЗО передачу і навіть просить зустрічі з ув'язненим.

 

Однак, з невідомих причин громадянці України відмовляють.

 

Ясько категорично відмовляється розмовляти з журналістами і давати коментарі.

Раніше Ясько опублікувала в Facebook відео, в якому обіцяла скоро приїхати в Грузію. Вона звернулася до грузинського народу і закликала «захистити результати виборів та екс-президента».

Ясько вважає, що Саакашвілі був затриманий в Грузії незаконно, і тепер «вся світова спільнота буде боротися за його звільнення».

У день арешту екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі 1 жовтня Ліза Ясько виклала їх спільне відео, на якому пара зізналася в любові один до одного.

При цьому користувачі соцмереж згадали, що Саакашвілі все ще одружений на Сандрі Елісабет Рулофс-Саакашвілі, з якою у нього двоє дітей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень