Чоловік, котрий зарубав дружину і дочку, помер у СІЗО в Луцьку

Точна причина смерті поки невідома

Фото Суспільного

У Луцькому слідчому ізоляторі помер 62-річний чоловік, підозрюваний у вбивстві колишньої дружини та доньки. Смерть чоловіка зафіксували 10 серпня близько 21:00.

Як повідомляє Суспільне з посиланням на слова головного спеціаліста сектору комунікації Нацполіції Волині Олега Плазовського, у камері перебувало ще четверо громадян. Слідчі їх опитали і встановили, що тілесних ушкоджень 62-річному чоловіку ніхто не завдавав. Тіло направили на експертизу.

Причину та обставини настання смерті з’ясовують. В Луцьке СІЗО викликали екстрену медичну допомогу, проте реанімаційні заходи не допомогли.

У поліції не кажуть причину смерті та які травми були на тілі чоловіка. Відомо, що справу розслідують як нанесення тілесних ушкоджень групою осіб, що спричинило смерть.

Місцеве видання ВолиньPost, посилаючись на власні джерела, стверджувало, що чоловіка вбив один з ув'язнених.

Нагадаємо, уранці 20 липня правоохоронці затримали у Луцьку 62-річного чоловіка. Поліцію викликали сусіди, яким він сам сказав, що зарубав сокирою свою колишню дружину та 22-річну доньку.

У Луцьку чоловік зарубав дочку і колишню дружину (ФОТО/ВІДЕО)

Чоловіка раніше притягували до кримінальної відповідальності. В травні суд йому присудив 850 гривень штрафу за побиття дружини та доньки і відпустив додому. Сестра загиблої жінки розповідала, що цей чоловік знущався і бив дружину та доньку упродовж двох десятків років. Що він не пиячив, але «мав проблеми з головою».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень