Скільки мешканців Рівного проголосували за Зеленського та Порошенка

Хто кого

За якого кандидата проголосувало найбільше рівнян. Комісія найчисельнішого виборчого округу Рівного № 152 вже завершила підрахунок голосів. До округу входить сотня виборчих дільниць і 160 тисяч мешканців міста. Між ким люди розподілили свої голоси, розповідає член виборчої комісії Андрій Катеринчик:

Перша трійка – це Зеленський Володимир Олександрович (26.20%), на другому Порошенко Петро Олексійович (23.85), на третьому Тимошенко Юлія Володимирівна (11.72).

На сайті ЦВК можна поглянути, скільки саме людей проголосували за кандидата.

Так, у 152 окрузі за Володимира Зеленського віддали голос понад 28,5 тисяч людей, а за Петра Порошенка - понад 26 тисяч.

Зауважимо, що серед 5 виборчих округів області Зеленських є лідером у двох – рівненському 152-му, а також у 156 окрузі, який охоплює Березнівський, Сарненський і Костопільський райони. Слідом за Зеленським там  йде Юлія Тимошенко, а Порошенко – третій в списку. Інші три округи більшість голосів віддали за Петра Порошенка.

Загалом на Рівненщині лише комісія №152 опрацювала всі протоколи дільниць. Станом на 13:00 ОВК області порахували, що за Зеленського віддали свої голоси 23.51% виборців, або в кількості - понад 94 тисячі людей. У Порошенка - 22.90%, або майже 92 тисячі голосів.

Зазначимо, що в області явка виборців становила 65%. Це на два відсотки більше, ніж всередньому по Україні.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: вибори 2019
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень