Скільки коштують санчата у Рівному

Кореспондент Радіо Трек з'ясовував вартість зимових розваг на рівненському ринку

Рівненська малеча перебуває на карантині і нині активно розважається на свіжому повітрі.  Вибір і ціни на санки на рівненському ринку може задовольнити можливості будь-якого гаманця. Так, найдешевші санки коштують 150 гривень, а найдорожчі, які нам вдалося побачити на ринку, коштували 950 гривень. Санчата дорожчої групи можуть мати теплу муфту, аби не мерзли руки батьків а також капюшон, який захистить малечу від снігу. Слід відзначити, що вартість пластикових «льодянок» стартує від 35 гривень.

Останніми роками попитом користується  небувальщина радянських часів – сніжколіп. Це щось схоже на ложку для морозива, тільки значно більше за розмірами. Отож, аби ліпити сніжки, тепер і руки морозити не треба. Сніжколіп у Рівному можна купити від 42 до 75 гривень. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень