Скільки коштує одна доза вакцини від коронавірусу в Україні

Наразі Україна законтрактувала 32 мільйони доз

Вартість однієї дози вакцини коронавірусу в Україні в середньому становить $7,52 – приблизно 193 грн.  До цієї суму входять витрати на доставлення, логістику та операційні витрати.

Відомо, що на сьогодні що Україна законтрактувала через організацію Crown Agents 32 млн доз вакцини: 20 млн доз вакцини від Pfizer/BioNTech, 10 млн доз – від Novavax, 2 млн – AstraZeneca CoviShield.

За словами міністра охорони здоров’я Максима Степанова умови контракту не дозволяють розголошувати вартість конкретних вакцин.

Ми не можемо розголошувати ціну, у нас досить жорстка конфіденційність договорів. Але можу сказати, що загалом на всі ці вакцини ми витрачаємо $240,5 млн – на 32 млн доз вакцини.

 

Це з доставленням, логістикою, операційними витратами.

 

Шляхом нехитрих маніпуляцій ви побачите, що середня ціна однієї дози вакцини для України становить $7,52, – сказав Максим Степанов.

За матеріалами OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень