Залишилося 4 місяці. Президент назвав дедлайн вакцинації в Україні

Її темпи необхідно пришвидшувати

ФОТО з Офісу президента - селекторна нарада
Володимир Зеленський на селекторній нараді

Україна повинна нарощувати темпи вакцинації від коронавірусу. Більшість громадян повинні отримати щеплення до 24 серпня, зазначив президент Володимир Зеленський під час традиційної селекторної наради щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19.  

До Дня Незалежності більшість українців, які потребують щеплення від COVID-19, мають отримати вакцину. Темпи вакцинації необхідно збільшувати. Крім того, потрібно проводити роз’яснювальну роботу серед людей щодо важливості вакцинації.

 

Адже це – єдиний і найбільш ефективний шлях у боротьбі з пандемією, – сказав Володимир Зеленський.

До слова за добу в Україні можуть щеплювати 400-500 тисяч осіб на добу, але у разі наявності вакцини, каже міністр охорони здоров’я Максим Степанов. За його словами темпи вакцинацію цілком реально наростити, адже уже в Україні працює 11 тисяч кабінетів щеплення.

Водночас міністр цифрової трансформації Михайло Федоров та міністр охорони здоров’я  повідомили, що в Україні триває процес підготовки до впровадження «паспортів вакцинації та імунізації» відповідно до європейських стандартів.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень