Вакцинація на Рівненщині прискорилась. Скільки осіб вже отримали щеплення

Наразі повторну дозу не ввели ще жодному щепленому в області

За добу в області щеплення проти коронавірусу отримали 1158 осіб. Загалом з початку вакцинації у лютому щеплення на Рівненщині отримали 21653 осіб.

Втім йдеться тільки про першу дозу препарату. Повторне щеплення у Рівненській області поки не вводили жодному з краян, що щепилися.

 

Натомість за даними vaccination.covid19.gov.ua уже 245 осіб у Полтавській області отримали щеплення від коронавірусу двома дозами. 

 

До слова лідерами з щеплення населення нині є Київ, Київська, Дніпропетровська, Львівська, Полтавська та Харківська області.  

Серед них зокрема й 400 правоохоронців краю. Дози препаратів медики відомчого закладу ГУНП отримали з урахуванням повторної вакцинації. 

Також цього тижня в області розпочалася вакцинація осіб старше 65 років. В область  надійшло 9 000 доз вакцини AstraZeneca-SKBio, виробленої в Південній Кореї. Щеплення проводять у 100 спеціальних пунктах. Наразі в області вакциновано 6 655 громадян віком 65+, з них AstraZeneca  отримали 1800 людей.

Вже з 26 травня її ж використовуватимуть для ревакцинації тих, хто має отримати другу дозу AstraZeneca.

На щеплення можна записатися через сімейного лікаря або реєстратуру найближчого до вас пункту. Адреси усіх пунктів щеплення  - тут

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень