Скандальний забудовник не відпускає ласий шматок: депутати знову не дозволили будувати багатоповерхівку у центрі Рівного (ФОТО)

Голосували «проти»

Багатоповерхівки на Кавказькій, 32 Б у Рівному не буде. Про це повідомляє Радіо ТРЕК. 

На сесії депутати Рівнеради розглянули питання про зміну цільового призначення ділянки.

Нагадаємо, компанія «АЖУР» вже кілька років намагається розпочати будівництво на місці гаражів неподалік облдержадміністрації.

Спочатку йшлося про багатоповерхівку, потім про паркінг, а тепер знову зведення висотки.

Мешканці сусіднього будинку категорично проти такого будівництва.

У їхньому будинку є вертикальна тріщина і, за результатами експертизи, будівництво висотки поруч може спричинити руйнацію, повідомила член правління ОСББ «Кавказьке» Оксана Гервезюк.

ТОВ «АЖУР» пов’язують зі скандальним забудовником житлових комплексів «Шоколад», «Флагман», «Ріверсайд» та «Ерсте Хаус».

4 Влада повідомляє таке:

Згідно з даними інформаційно-аналітичної системи YouControl, засновники ТЗОВ «Ажур» ЛТД – відомі в Рівному люди.

 

 

Андрій Ільчук, зокрема, ще є співзасновником ППФ «Офіс-дизайн» – фірми-порушниці, яка тривалий час не полишала спроб незаконно прихопити під будівництво ділянку у парку Слави.

 

 

Інший співзасновник, В'ячеслав Кочубей є керівником чи співзасновником ще в десятках фірм, які займаються будівництвом багатоповерхівок.

 

 

Значна кількість цих фірм, різними шляхами, тісно пов‘язані з будівельним гігантом «Набережний квартал», який розвернув свій будівельний бізнес у багатьох регіонах України, правда зараз змінив свій бренд на «DBN». 

У Рівному компанія «DBN» будувала «Шоколад», «Флагман», «Ріверсайд» та «Ерсте Хаус»

 

 

Зокрема, В`ячеслав Кочубей є керівником ТзОВ «Хліб-пром», яке незаконно зводило над Устею комплекс«Ріверсайд», але відкупилося штрафом.

 

Ще одна з його фірм мала плани на центральний парк у Рівному.

Депутати врахували також і порушення законодавства внаслідок можливого будівництва такої багатоповерхівки і відмовили заявнику у зміні цільового призначення ділянки.

Додамо, ця історія тягнеться з 2017 року. 

 

Мешканці будинку на Кавказькій, 6 навіть ходили на засідання Рівненської міської ради з проханнями не допустити будівництва у їхньому дворі.

Нагадаємо, на сесії 11 березня депутати не погодили дозвіл на будівництво багатоповерхівки на вулиці Шопена,4, що навпроти парку Шевченка.

Про це Радіо ТРЕК повідомляв тут:

Прямо у центрі Рівного «виросте» багатоповерхівка. Але будувати її там не можна (ФОТО)

Радіо ТРЕК у ТelegramViber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень