У Рівному люди голодують і ночують під міською радою (ФОТО)

Кілька десятків людей оголосили безстрокову акцію

Намети під стінами Рівнеради учора поставили ошукані забудовниками вкладники.

Близько трьох десятків людей відучора оголосили голодування і готові жити на вулиці, доки їх проблему не вирішать.

Кажуть, самі знайшли інвестора, який готовий завершити їхні недобудови. Однак міська влада має йому в цьому посприяти, наголошує один із ошуканих вкладників ЖК «Шоколад» Юрій Галицький:

Ми знайшли власними силами, як розв'язувати питання наших недобудов, знайшли інвестора. він вже розблокував будівництво. Але для того, щоб воно продовжувалося, на сесії міської ради повинні депутати надати детальний план розробки територій на земельну ділянку на вул. Ботанічній, які знаходиться у приватній власності.

Завершити кинуте будівництво готова компанія «Група Смарт». Однак за це забудовник хоче від міської ради ділянку у районі Гідропарку. Нею інвестор збирається перекрити свої втрати від завершення довгобудів.

Загалом лишилися ні з чим близько трьохсот сімей, які заплатили за квартири у ЖК «Шоколад», «Флагман» та «Ерсте». Люди завтра планують прийти на сесію міської ради.

До речі, цю ніч десятеро рівнян дійсно ночували у наметах.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень