Скандал у літаку: російськомовна жінка вдарила маленьку українку (ФОТО)

«У цьому суть війни в Україні», - мама дівчинки

Фото з допису мами - Роксолани Малий
Фото з допису мами - Роксолани Малий

Російськомовна жінка в літаку на рейсі Відень – Валенсія вдарила дівчинку з України. Про ситуацію розповіла мама мама маленької Селени - Роксолана.

За словами Роксолани, коли її донька виходила до вбиральні на борту літака, то отримала від росіянки удар долонею у спину.

Селена хоче в туалет, складає столик... з сидіння перед нею просовується рука в наш ряд, замахується і дає їй ляпаса, який прийшовся по спині, бо Селена якраз розвернулася в сторону проходу.. я помічаю це боковим зором, не зовсім розумію/вірю, що відбулося, повертаюся до Селени... Селена виглядає дуже наляканою, каже, що не знає, що трапилося, і що їй дуже неприємно... перелякана виходить в туалет...

Після цього Роксолана вирішила повторити рухи дівчинки, щоб зрозуміти, що сталось. Вона розклала і склала столик перед сидінням Селени, нібито імітуючи повернення дитини на місце. 

- Чітко і фокусувано бачу, як з переднього сидіння просовується рука по лікоть і смачно замахується... ляпас прийшовся в повітря, бо Селени там якраз не було.

Роксолана звернулась до пасажирки, але та вдавала, що спить. Щоб розв'язати конфлікт, українка покликала бортпровідника, проте діалогу все одно не вийшло.

Бортпровідник повідомив відповідні служби про ситуацію - на землі агресорку вже чекав екіпаж цивільної гвардії Іспанії. Жінку попросити вийти з речами, але вона не розуміла англійської. Зате їй вистачило нахабства вимагати в оповідачки бути її перекладачем:

Просовує свою пику між кріслами і звертається до мене : 

- А што он сказал? 

- С вєщамі на виход. 

- А спрасітє у нєго как мнє забрать бальшой чемодан? 

- Шта??? Ви правда хатітє, чтоби я у вас пєрєводчіком била? 

- Ну да, а как ми іначє друг друга паймьом? 

Коли російськомовна зрозуміла, що відповідальності за свою поведінку їй не уникнути, її тон одразу змінився:

- Далі були 5 хвилин жалкіх папиток вибачитися, прохань «парєшать мєжду намі», аж доки обурені пасажири, яким все ще доводилось залишатися на місцях, гучно не висловили своє обурення, - пише Роксолана. 

Пані Роксолана підкреслила, що сусіди агресорки бачили, як вона вдарила дівчинку, і ще одна пара з дітьми посвідчили, що подібним чином вона скривдила їхню доньку ще при посадці в літак. 

Вона написала на жінку заяву в поліцію, тож далі з неадекватною розбирались вже правоохоронці.

Замість епілогу: перед тим, як вийти з літака, в мене виникло велике бажання підвести проміжний підсумок для всіх тих іноземців, які спостерігали це дикунство. 

 

«this is the essence of the war in Ukraine. She slaps my child, people around see it, and she says “I didn’t do anything” and blames me of that » промовила я голосно , виходячи з літака. - підсумувала всю цю історію мама маленької українки Селени.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень