Скандал навколо Євробачення: українці влаштували бунт через журі Нацвідбору. Кароль обурена (ФОТО)

Українці не розуміють, чому одним з переможців став Тарас Тополя

Стали відомі переможці онлайн-голосування за журі Національного відбору на Євробачення-2023. Однак українцям не сподобалися лідери голосування, тому вони влаштували бунт в мережі.

Найбільше голосів отримали лідер групи «Антитіла», співачка Джамала і фронтвумен рок-гурту «The HARDKISS» Юлія Саніна. А ось Тіні Кароль не вистачило кілька голосів, щоб потрапити в трійку переможців.

Такий вибір не сподобався користувачам мережі. Вони не розуміють, чому в складі журі опинилися Тарас Тополя і Юлія Саніна, які не мають ніякого відношення до Євробачення. 

Реакція мережі на журі Нацвідбору (коментарі подаємо без змін):

— А де Руслана? Де Данилко? Де Калуш?

 

— Враховуючи абсолютно абсурдні і хейтерські коментарі Тополі про Go_A в 2020 (які в підсумку стали одними з найяскравіших конкурсантів від України за всю історію), мені буде важко сприймати його як об'єктивного члена журі, якого з Євробаченням, напевно, пов'язує тільки його дружина

 

— Незрозуміло, яким боком Тополя до Євробачення.

За Джамалу плюсую, гідний варіант. Саніну більше хотілося б в якості учасниці бачити, для журі в сфері Євробачення вона ще не дуже компетентна, бо не має відповідного досвіду

 

— Чому в опитуванні були люди, які не мають до Євробачення ніякого відношення? Тополя, Дзідзьо, Харчишин. І чому Злату Огнєвіч, яка посіла 3 місце на Євробаченні, що є одним з найкращих результатів України в історії участі в конкурсі, за всі роки жодного разу не запросили бути в журі Нацвідбору, без всіх цих голосувань? Це, на вашу думку, справедливо? Дуже негарно по відношенню до Злати, яка щиро хоче приєднатися до складу суддів відбору і об'єктивно заслужила це

Тіна Кароль також обурилася

Співачка натякнула на те, що підсумки нібито підрахували дуже заангажовано, округливши голоси за Саніну в більшу сторону, а за Кароль - в меншу. 

Відомо, що Кароль посіла четверте місце в рейтингу. Всього обирали з дев'яти претендентів. За даними в додатку «Дія», Тіну Кароль підтримали 15,68% українців, водночас Юлію Саніну – 15,69%. Виконавицю обурило, що її конкурентці округлили голоси до 16%, а їй – до 15%. Ось що написала Кароль у своєму блозі з цього приводу: 

— Чому 15,68% – це 15%, а 15,69% - це 16%? Без образ, просто фан.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень