«Ми - вічність»: Тіна Кароль показала весільне фото з покійним чоловіком (ФОТО)

Кароль вшанувала пам'ять чоловіка в річницю їхнього весілля

Українська співачка Тіна Кароль показала архівне фото зі своїм покійним чоловіком Євгеном Огіром в річницю їхнього весілля.

Співачка неодноразово говорила, що Євген - це найкращий чоловік в її житті, і такого як він навряд чи вона колись ще зустріне.

У шлюбі з Огіром Кароль була дуже щаслива, у них народився син Веніамін, який дуже схожий на свого батька.

Але їх щаслива історія кохання обірвалася в той момент, коли Огір помер від раку шлунка. Співачка важко переживала втрату і ще багато років не могла знайти собі місця. 

Зараз вона говорить про те, що готова до нових стосунків і дуже хоче дочку, але забути покійного чоловіка ніколи не зможе, адже кохання до нього найсильніше іншого.

15 червня у Кароль і Огіра могла б бути річниця весілля - 14 років з дня офіційного розпису. На честь цього дня зірка показала архівне фото, яке вони зробили ще в день весілля.

Ми - вічність. Знаю, що дивишся, - підписала фото Тіна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень