Сімейних лікарів «роздаватимуть» і в адмінцентрі Рівного

Поблизу «білого дому»

Обрати собі сімейного лікаря відтепер можна у ЦНАПі, що на майдані Просвіти. У Рівненському регіональному центрі надання адміністративних послуг з 29 травня приймають громадян для підписання декларації із сімейним лікарем.

Уповноважені особи будуть представляти Центри первинної медико-санітарної допомоги (далі – ЦПМСД) міста Рівного за таким графіком:

в першій декаді місяця – ЦПМСД «Центральний», в другій декаді місяця – ЦПМСД «Ювілейний», в третій декаді місяця – ЦПМСД «Північний».

Більше про нову послугу розповіла заступниця начальниці центру надання адмінпослуг Тетяна Якобчук:

Уповноважена особа Центру первинної медико-санітарної допомоги надає кваліфіковану консультацію про хід Національної кампанії «Обери свого лікаря» та здійснює прийом документів від громадян. Клієнти Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг під час отримання адміністративних послуг мають чудову можливість обрати свого лікаря. Представник ЦПМСД працює щодня на першому поверсі, з 9-ої до 15-ої, крім суботи та неділі.

Нагадаємо, для того, аби підписати декларацію із сімейним лікарем, при собі необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень