Вивезенням сміття тепер займаються в рівненському ЦНАПі

Формально

Послуги «КАТП 1728» відтепер можна замовити в Рівненському ЦНАПі.

В приміщенні регіонального центру надання адмінпослуг, що на майдані Просвіти 2, з вівторка, 7 травня, почав працювати представник «КАТП 1728».

Тож рівняни мають можливість звернутися у ЦНАП та у максимально короткий термін вирішити різні питання, які стосуються роботи підприємства, або ж отримати вичерпну консультацію щодо його діяльності.

Зокрема:
1. Укладення/переукладення договорів на послуги з вивезення побутових відходів для мешканців багатоквартирних будинків та приватного сектору;
2. Видача довідок на призначення субсидій, пільг;
3. Видача довідок про відсутність заборгованості за послуги;
4. Перерахунок вартості послуг у зв’язку зі зміною кількості зареєстрованих осіб;
5. Надання інформації про нарахування плати за послуги та розрахунків для фізичних осіб (надання акту звірки по особовому рахунку).

Про зручності такого сервісу говорить директор регіонального центру надання адмінпослуг Юлія Шигорєва:

Це дійсно зручно, бо не треба їхати на Курчатова, а все можна зробити в центрі міста. Всі підприємства, які займаються нарахуванням вартості спожитих житлово-комунальних послуг безпосередньо пов’язані з реєстрацією місця проживання. А ЦНАП визначений органом реєстрації місця проживання на території Рівного. Іншими словами, людина може підійти до нас зареєструватись або знятися з реєстрації і отримати відразу послугу «КАТП 1728» та підприємства «Рівнеоблводоканал».

До слова, першим в ЦНАПі з’явився представник «Рівнеоблводоканалу».

За 18 днів роботи до представника «Рівнеоблводоканалу» звернулося понад 600 рівнян.

Директор центру надання адмінпослуг Юлія Шигорєва не виключає того, що найближчим часом в ЦНАПі працюватимуть представники «Рівнегазу» та «Рівнеобленерго».

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень