Чи є ажіотаж навколо виготовлення закордонних паспортів у Рівному?

З таким запитанням «Радіо Трек» звернулося до обласного відділу ДМС та регіонального центру надання адмінпослуг

Ажіотажу навколо виготовлення закордонних паспортів немає, кажуть в обласному відділі Державної міграційної служби.

Людей, які стоять у живій черзі біля приміщення ДМС на вулиці 16 Липня, можуть обслуговувати поза електронною чергою. Якщо інші громадяни, які зареєструвались в електронному реєстрі, у вказаний час з тих чи інших причин не прийшли до відділу ДМС.

Навантаження на обласний відділ міграційної служби значно зменшилось. Адже віднедавна документи на виготовлення закордонного паспорта можна подати в міськвідділі ДМС, говорить речниця міграційної служби області Валентина Іванюк:

В обласному управлінні ДМС впроваджена електронна черга. То ажіотажу особливого не спостерігається, бо черга впорядкована.

 

Так само як в рівненському міському відділі. Там теж віднедавна запрацювала електронна черга на виготовлення закордонного паспорта.

 

Люди можуть звертатися в міськвідділ на Словацького, 3. Там черга набагато менша. Так само приймають документи для термінового виготовлення.

Нагадала Валентина Іванюк, що черга в обласному відділі ДМС працює з червня 2017 року.

У Вараші, Сарнах та в решті підрозділів обласного відділу ДМС – живі черги.

Давно немає живих черг на здачу документів для виготовлення закордонного паспорта і в Рівненському регіональному центрі надання адміністративних послуг. Директор ЦНАПу Юлія Шигорєва каже, що електронну чергу тут відновили давно. Тепер можна взяти талон на здачу документів на червень, говорить Юлія Шигорєва:

Наразі для здачі документів на виготовлення закордонного паспорта можна зареєструватись на 18 червня. Затримок із видачею документів немає. Державне підприємство «Поліграфкомібнат» регламентні паспорти повертає нам за два, два з половиною місяці. А термінові, які мають виготовлятися 7 робочих днів, в ЦНАП повертають за два тижні, після подачі документів.  

Нагадаємо, адміністративний збір на нетерміновий паспорт і у ДМС, і у ЦНАПі становить 557 гривень. На терміновий – 810 гривень. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень