«Еліті» Рівного підкаже лікарів для укладання декларацій головний медичний керівник міста

Зробить це за дорученням міського голови

Хоча на минулому засіданні міський голова Рівного Володимир Хомко закликав усіх членів міськвиконкому укласти декларації з лікарями, за місяць навіть половина з них цього не зробила. Тож очільник міста присоромив їх і попросив, щоб вони передали свої номери телефонів начальнику міського управління охорони здоров’я Віктору Іськіву, щоб він запропонував їм лікарів:

Незручно. Ми ж – зразок, ми – еліта. Ми повинні дати приклад всім іншим мешканцям Рівного. Тому давайте так: передасте телефони пану Іськіву. Він вам запропонує лікарів. І ви підпишіть декларації, щоб на наступний раз ми всі підняли руки. Домовились?

Віктор Іськів пообіцяв, що без проблем і з радістю виконає це доручення.

До речі, Володимир Хомко підписав декларацію з лікарем ще 19 квітня. Йому первинну медичну допомогу надаватиме Світлана Бойчук з Центру первинної медико–санітарної допомоги «Центральний». Цього лікаря йому порадив теж Віктор Іськів. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень