Бо треба гроші: поспішити з укладанням декларацій з лікарями закликали мешканців Рівного

І просять зробити це до 1 липня

Адже, як пояснив начальник міського управління охорони здоров’я Віктор Іськів, від цього залежатиме фінансування медзакладів міста. Тобто чим більше буде укладено декларацій з лікарями медустанови, тим більше коштів на пацієнтів вона отримає від держави. Вже 1 липня будуть підбиті перші підсумки деклараційної кампанії Національною службою здоров’я і, відповідно, почне надходити фінансування на кожного пацієнта. А наступний «зріз» результатів відбудеться тільки через три місяці.  

Віктор Іськів каже, що і пацієнту вигідно якомога швидше укласти декларацію, бо тоді це буде інший рівень стосунків з лікарем:

Звичайно, вже як людина уклала угоду з лікарем своїм дільничним чи сімейним, вона буде почуватися захищенішою, бо вже у будь-який час може з ним зв’язатися як по телефону, так і безпосередньо на прийомі. Тобто вже будуть все-таки інші стосунки лікаря і пацієнта.

За словами Віктора Іськіва, вже підписали декларації близько 20 тисяч мешканців міста.  

До речі, торік Рівне на медобслуговування одного мешканця витрачало 290 гривень на рік. Тепер, якщо всі городяни підпишуть декларації, то держава дасть близько 600 гривень на одного мешканця. Якщо половина рівнян підпише – буде приблизно 409 гривень на одного.   

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень