Схудла Alyona Alyona показала, як виглядає тепер (ФОТО)

Вона завжди на позитиві

Співачка Alyona Alyona все життя має велику вагу, якої не соромиться. Вона не слухає образи, а навпаки реагує на все жартом. Цього разу, зірка Євробачення опублікувала у своєму ТікТоці відео, в якому показала свої фото різних часів, де вона мала велику вагу, а потім худла.

Найбільша вага співачки була 132 кг, про це вона розповіла у своєму блозі. На фото вона показала, як виглядає у вазі: 132 кг, 130, 125, 120, 115, 110.

Зараз зірка повернулась до 127 кг, про що свідчить остання фотографія співачки. Своє тіло Альона вважає привілеєм та унікальністю.

Зірка змогла подолати вагу у мінус 22 кілограми, що є дуже важкою та старанною працею. Ще рік тому майбутня зірка Євробачення розповідала у своєму блозі, що в неї є розлад харчування - або вона дотримується жорстких правил, або навпаки все дозволяє:

Або працювати конем, або нічого не робити, так історично склалось. Або виглядати на всі 100, або не паритися абсолютно.

Співачка розповідає, що в неї «передоз» у всьому, вона робить все до максимуму і через це потім страждає, їй після цього складно.

Або я суперщаслива, або я супернещасна.

Також зірка розповідала, що вона може працювати у спортзалі до останнього, що можуть підтвердити всі її тренера і після цього вже три дні бути не в змозі щось робити фізично.

У січні 2022 року в Альони була відпустка. За цей час співачка встигла написати книжку, відпочити, написати декілька треків, налагодити харчування та навіть зустрітися зі старими знайомими.

 

Реп-виконавиця розповідала в інтерв’ю, що шукає свій дзен та це стосується не лише їжі, спорту та схуднення, тому на цей період життя співачка якраз збіглося зі схудненням.

Джерело: Lady. Kyiv.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень