О котрій годині треба вечеряти, аби не набирати вагу: сідайте за стіл тільки в цей час

Забудьте про правило про те, що після 18:00 їсти не можна

Давно знайоме всім правило про те, що після 18 години не можна їсти, якщо хочеш зберегти плоский живіт і круті стегна, можна сміливо забути. Нарешті лікарі-гастроентерологи та дієтологи дозволили людям, які працюють, їсти не перед виходом з офісу, а вдома — в комфортній обстановці і на улюбленій кухні.

Згідно з останніми науковими даними, зберегти фігуру вдасться навіть у тих, хто любить вечеряти, дочекавшись дітей-школярів, що повертаються після занять у другій зміні в районі 19-ї години.

Вчені проводили багато досліджень, намагаючись визначити ідеальний час для останнього приймання їжі, і знайшли його. Якщо хочеться і поїсти ситно, і фігуру зберегти, то оптимально сідати за стіл у районі 19-19.30 години.

При цьому важливо дотримуватися всіх рекомендацій щодо правильного харчування — не їсти жирного, солоного і гострого на ніч, кажуть лікарі-дієтологи.

А що у вас у тарілці?

Експерти акцентують, що кількість і склад їжі, запропонованої на вечерю, не менш важливі, ніж час підходу до столу.

Зокрема, дієтологи рекомендують обирати тільки дієтичні продукти з мінімальною присутністю в них солі та спецій.

Найкращі варіанти для вечірнього приймання їжі — відварне м'ясо, запечена в духовці риба, овочі, приготовані на пару. А ось від борошняних страв, солодощів і калорійних каш краще відмовитися. Така їжа точно «прилипне» до живота і боків, швидко перетворивши вас на колобка.

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень