Штурхецький уточнив своє «кадрове питання» по Саакашвілі

Уточнена позиція викликає чимало запитань

Як повідомляло "Радіо Трек", у суботу до Рівного приїде Міхеїл Саакашвілі для проведення т.з. «Антикорупційного форуму «Рух за очищення».

Усіх цікавить – хто ж представлятиме (очолюватиме) цей проект на Рівненщині?

Учора від можливого керівництва проектом відхрестився Дмитро Якимець

Вся моя дотичність до "Руху за очищення" Саакашвілі полягає в тому, що я, дійсно, був на форумі цієї організації у Києві і, можливо, буду на форумі цієї організації у Рівному.

Сергій Штурхецький, який безпосередньо задіяний в організації візиту Саакашвілі, і якого наші джерела називали остаточним переможцем у боротьбі за право представляти бренд "Руху за очищення" на Рівненщині, теж учора дав нам коментар такого змісту:

На даному етапі «Рух за очищення» це громадська організація.

 

Зараз говорити про щось зарано

 

Але пізніше, коли ця організація перетвориться на парію…

 

Тоді можна буде думати.

 

Коментар брався телефоном, можливо ми щось випустили чи почули не так, або зрозуміли неправильно, бо вже пізніше у спільноті «Рівненщина політична» в коментарі до нашої статті Сергій Штурхецький зазначив, що «буквально для «Радіо Трек» він сказав таке»

Поки це громадський рух, то я готовий за проханням моїх друзів з Майдану і доМайданівських часів допомагати у мірі сил в організації Антикорупційного Форуму.

 

Вважаю, що рівняни мають зустрітися і поговорити з Михайлом Саакашвілі. Коли це перетвориться на партію, - то я буду думати, чи долучатися.

Ось і все smile смайлик

Ми вирішили розставити остаточно усі крапки над "і" й попросили Сергія подати нам свою відповідь у письмовій формі.

Сергій надіслав нам текст, який ми публікуємо нижче і вважаємо офіційно задекларованою позицією Штурхецького щодо питання чи планує він очолювати проект Саакашвілі на Рівненщині?

Поки це громадський рух, то я готовий за проханням моїх друзів з Майдану і доМайданівських часів допомагати у мірі своїх скромних сил в організації Антикорупційного Форуму.

 

Створена нещодавно в місті Антикорупційна платформа, до якої я належу, теж долучилася (до речі, не в повному складі) до організації Форуму.

 

Не схильний переоцінювати свою роль, та й мова про якесь керівництво чи розподіл посад не йде.

 

Це мене не цікавить.

 

Роблю, бо вважаю, що рівняни мають зустрітися і поговорити з Михайлом Саакашвілі, який сьогодні є одним з найпопулярніших політичних діячів.

 

Коли ж «Рух за очищення» перетвориться на партію, - то я дуууже ретельно буду думати, чи долучатися. Поки що мені достатньо наявного партійного досвіду)

Нагадаємо, Сергій Штурхецький ще геть до цієї зими був керівником Рівненської обласної організації партії "БПП-Солідарність".

У зв'язку з його остаточною відповіддю виникає одразу кілька запитань, однак головним залишається таке:

Так хто ж буде очолювати проект Сакашвілі на Рівненщині? Невже ніхто?

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень