Всі рівненські багатоповерхівки будуть з лічильниками

До нового опалювального сезону

Сьогодні депутати Рівнеради підтримали інвестиційну програму ТзОВ «Рівнетеплоенерго», яка передбачає, що підприємство виділить 19 мільйонів гривень для встановлення теплових лічильників у всіх багатоповерхівках міста. За словами директора «Рівнетеплоенерго» Степана Коропецького, шість мільйонів піде на закупівлю лічильників, решта - на необхідне обладнання:

– На сьогодні вже практично 80 % споживачів розраховуються по будинкових приладах обліку. Залишилось ще 217 будинків, які включені в цю програму, але це будинки малоповерхові. І як показала статистика, за цей опалювальний сезон тариф вийшов 9,88. Тобто так як діючий 18,23. Тобто люди мають можливість самі регулювати яка кількість тепла їм необхідна для комфортного проживання.

Таким чином, на підприємстві обіцяють, що до наступного опалювального сезону в Рівному всі будівлі будуть з приладами обліку тепла. Також Степан Коропецький запевнив, що тарифи через цю програму не підвищаться.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень