Юстиція збирається переїжджати у конфліктне приміщення (ФОТО)

Переїзд головного територіального уравління юстиції у приміщення санепідемслужби вже погодили дві комісії міськради – бюджетна та медична

За словами очільника обласної юстиції Іванни Смачило, зміна приміщення не є приватним інтересом, це, радше необхідно для ефективного впровадження реформ органами юстиції. Адже важливо, щоб всі послуги були зосередженні в одному закладі. Зокрема, наступним кроком реформування має стати ліквідація міських та районних управлінь, натомість, створення бюро правової допомоги, які запрацюють в кожному районі з 1 липня.

Крім цього, відділи юстиції в Рівному займають близько десяти приміщень. А у випадку переїзду в приміщення на Замковій, 29, управління зможе звільнити п’ять приміщень, три з них – в центрі міста. Заради переїзду державний орган готовий до оптимізації, говорить Іванна Смачило:

 

- Ми готові розміститися на площі 1 400 квадратних метрів, замість більш як 2 200, які на сьогоднішній день ми займаємо. Ми готові оптимізуватися, але створити таку єдину структуру, де би громадянин не ходив по всьому місту, а прийшов і отримав (послуги,-ред.). І ми зробимо таким чином, щоб ці всі послуги зосередити на першому, максимум на другому поверсі.

 

Зауважимо, що зараз юстиція займає сьомий, восьмий та дев`ятий поверхи.

Приміщення ЦНТІ на вул. Замковій, в якому зараз знаходиться юстиція

Ліфт там не працює, що ускладнює можливості користуватися послугами, які надає юстиція для людей похилого віку та з обмеженими можливостями. Між тим, за словами Іванни Смачило, санепідслужба неефективно використовує надане їм приміщення. Адже там 13 працівників, які, на думку очільниці юстиції, можуть переїхати у інше приміщення санітарно-епідеміологічної служби, що на вулиці Котляревського.

Приміщення на вул. Замковій, 29

Нагадаємо, наприкінці попереднього місяця санепідслужба скликала прес-конференцію, під час якої висловила обурення щодо цієї ситуації.

Приміщення на вул. Замковій, 29

Адже, за словами виконуючого обов’язки директора санепідемслужби Романа Сафонова, витрата сотні тисяч гривень для переобладнання лабораторій під офісні приміщення, є кричущим фактом витрачання державних коштів і руйнування стратегічно важливих об'єктів для області. Тож, остаточне рішення мають прийняти міські депутати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень