Епідеміологи Рівного побоюються виселення

З цієї нагоди сьогодні керівництво санепідемслужби зібрало прес-конференцію

На прес-конференції керівники висловили своє обурення, довідавшись зі ЗМІ про наміри міської влади передати приміщення на вул.Замковій, 29 управлінню юстиції, так як, нібито, ліквідовується Даржсанепідслужба.

Медики запевняють, що жодної ліквідації не передбачається, тож і виселення є неактуальним, говорить виконуючий обов’язки директора санепідемслужби, Роман Сафонов:

– Очевидно, що за декларованими намірами криється щось інше, тому що наразі юстиція займає площі вдвічі більше, ніж ті, куди вона збирається переселитися. З витратою сотні тисяч гривень для переобладнання лабораторій під офісні приміщення, що взагалі є кричущим фактом витрачання державних коштів і руйнування стратегічно важливих об'єктів для області.

Також Роман Сафонов зазначив, що медики звертались до депутатів та безпосередньо до міського голови Рівного, але підтримки так і не отримали. Між тим, за словами Володимира Хомка, ініціатива передачі приміщення належала колишньому керівнику санстанції, а сам міський голова не може приймати таке рішення. Далі пряма мова Володимира Хомка:

– Обидві організації, які претендують на це приміщення, є обласними. Тому очевидно, що остаточне рішення буде за областю. Але приймати рішення, виселяти чи ні, буде сесія міської ради. Одноосібно це рішення немає права ніхто прийняти. Що стосується перспективи виселення, то воно з'явилася ще до того, як на це приміщення почало претендувати обласне управління юстиції. Перемовини велися з тодішнім керівництвом санстанції, яке саме висунуло пропозицію, що їм це приміщення лишнє.

Тим часом епідеміологи скаржаться на ситуацію, бо щойно вони власними силами зробили ремонт в приміщеннях, як їх уже виселяють. Наразі колектив санстанції збирається відвідати завтрашню сесію міськради, де депутати й вирішуватимуть їхню долю. Якщо ж спроби виселення таки будуть застосовані, то працівники санепідслужби погрожують судитися.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень