Штучні квіти: коли вони кращі за справжні?

Виявляється, і вони мають переваги

Квіти у приміщенні – важлива частина декору. Квіти ніби вдихають життя в оселю, надають їй настрою. Звичайно живі квіти – це найкращий варіант, але експерти рекомендують використовувати і штучний декор для дому.

Не треба ні поливати, ні підживлювати

Невибагливі — саме такі рослини найчастіше шукають господині для оселі. Штучні квіти зараз — це не вицвілий букетик пластмасових ромашок, а оксамитові пелюстки троянд, орхідеї з шовку, сукуленти з полімерів, натуральні прожилки на листі, які складно відрізнити від справжніх. 

Водночас штучні квіти не потрібно ховати від протягів і носити по квартирі в пошуках ідеального освітлення.

Передпокій, ванна, коридор — живим квітам тут просто не вижити: ні світла, ні свіжого повітря. А штучні можна поставити там, де заманеться.

Вони не потребують поливу, отже, ви можете дозволити собі тривалу відпустку. 

Не тільки пластик

Сучасні штучні квіти часто створюють на текстильній основі. Стійкі фарби не вигоряють на сонці, а деякі матеріали можна навіть обполіскувати водою, щойно запиляться, або змахнути пил вологим пензликом.

Пластиковими можна прикрасити навіть відкриту веранду, наприклад, деревцями лимонів, хвойниками та пальмами.

Штучні квіти можуть пахнути

Якісні штучні квіти не повинні виділяти ніякого запаху. Це ознака якісного товару.

Але штучні квіти можна трохи «оживити». Достатньо кількох крапель ефірних олій лаванди, троянди чи чайного дерева для створення приємного аромату в кімнаті на кілька днів.

Як вибрати

Усі елементи квітки – бутони, листя, суцвіття або додаткові гілочки повинні надійно кріпитися. Текстильні квіти мають бути пишними, виконаними з хорошої тканини. Якщо під час транспортування бутони або листя зім’ялися, потримайте їх над парою кілька хвилин — вони знову набудуть своєї форми. При покупці врахуйте, що декоративні квіти з тканини не дуже підходять для ванної, їх краще розмістити на підвіконні. А ось пластиковим волога не страшна.

Джерело: poradnica.com.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень