Шлях до серця лежить через шлунок: улюблені страви кожного знаку Зодіаку

Експерти у світі знаків зодіаку стверджують, що зірки впливають не тільки на нашу долю і характер, але і на уподобання в їжі.

Шлях до серця через шлунок лежить не тільки у чоловіків, а й у жінок. 

Дізнайтеся, чим порадувати і здивувати свою половинку.

Овни

Це любителі ексцентричної італійської кухні. Найбільше до душі їм паста з вишуканим ароматним фаршем, приправлена травами, каррі і паприкою. А якщо ще зверху присипати зеленню…ммм! Але звичайні макарони по-флотськи їм теж сподобаються.

Тельці

Тельці, не сильно вибагливі в їжі. Молода картопелька з кропом – те що потрібно, вони будуть вдячні за таку страву. Тельці вважають, що нехитра здорова їжа теж може бути дуже смачною.

Близнюки

Ласуни, їх хлібом не годуй, але шматочком пирога почастуй. Найулюбленіший – нью-йоркський чізкейк з головною сезонною ягодою червня – полуничкою. А якщо зверху полити шоколадом… пряме попадання в серце!

Раки

Обожнюють дорогі морепродукти – креветки, краби, лобстери… Так, “своїх же родичів”! Якщо ви раптом думаєте, як краще освідчитися дівчині, яка по зодіаку Рак, відведіть в дорогий ресторан, нагодуйте морськими делікатесами і напоїть шампанським – позитивна відповідь вам гарантована. А якщо ж ви хочете повідомити своєму обранцю-Раку важливу новину і не впевнені, що він відреагує позитивно – дотримуйтесь цього сценарію також.

Леви

М’ясо. Навіть не дивно, правда ж? Але не все так просто і примітивно. Леви любителі поєднання соковитого тушкованого м’яса і овочів. М’ясне рагу – для них ідеальний варіант.

Діва

Прямі конкуренти Близнюків. Улюблена страва – сирний пиріг. Тільки до пирога вони воліють додати лісові ягоди. Також Діви полюбляють рибні страви.

Терези

Для них найулюбленіша пора дня – це ранок, оскільки вони обожнюють сніданки. Найбільше вони люблять яєчню. 

Скорпіони

Любителі різних легких супчиків. Ваше щастя, що навчитися готувати супи не так вже й складно. Головне - завжди мати під рукою свіжі овочі, зелень і спеції. До речі, суп з галушками - один з найулюбленіших, і не дякуйте.

Стрільці

Теж можуть скласти здорову конкуренцію Скорпіонам, бо люблять супи. Тільки ситніші, з м’ясом. Найулюбленіший – м’ясний борщ.

Козероги

Любителі молочної продукції, теж могли б із задоволенням скласти компанію Дівам або Близнюкам в поїданні чізкейків, але в їхньому серці на першому місці стоятимуть домашні сирнички з бабусиним варенням.

Водолії

Любителі різноманітності в їжі, для них головне, щоб було смачно і цікаво. Поїдання кулінарних новинок – це для них одне з улюблених занять. Світські заходи з фуршетом, або ж «все включено» в Туреччині – це рай. Вони віддадуть перевагу канапкам різних смаків перед звичним домашнім повноцінним обідом чи вечерею. До речі, солоні крекери в поєднанні з сирним кремом та ікрою – одні з улюблених. 

Риби

Люди, народжені під цим знаком, не любителі великого шику, і могли б душа в душу жити з Овнами. Але, як і у Раків, їхня улюблена їжа - морепродукти. Риба в будь-якому приготуванні – ідеальний варіант. Легко, ситно і дуже корисно. Риба за здоровий спосіб життя.

Джерело - Затишок

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень