Астропсихолог розповіла, яким знакам Зодіаку потрібно встигнути знайти нову роботу до кінця 2020 року

Рік, який ми скоро назвемо минулим, не був особливо сприятливим для професійної діяльності.

Яким знаком потрібно встигнути влаштуватися на нову роботу до кінця року, розповіла астропсихолог Валентина Віттрок, передає ТСН.

Лев (23.07 — 21.08)

Для Левів нинішній рік, особливо перша його половина, видався неспокійним: шість затемнень зробили їх надто нервовими. Проте ближче до фіналу рік, схоже, вирішив виправити свої помилки.

У 2021 році можуть з'явитися стосунки з іноземцем. А також Леви можуть відкрити спільний бізнес з іноземними партнерами, або почати працювати закордоном. Результатом цих змін стане не тільки захоплююча робота, але і більш ніж гідна зарплата. 

Діва (22.08 — 23.09)

Діви цілком можуть розраховувати на нове місце роботи, на якому вони займуть місце вище, ніж на колишньому. Про це весь рік піклується Венера, яка перебуває в знаку Близнюків. Саме вона зробила Дів привабливими — особливо в очах протилежної статі, а це значить, що будь-яке начальство буде раде бачити їх серед своїх співробітників.

Найбільше щаститиме тим представникам знаку, чия професія так чи інакше пов'язана з творчістю. Всім їм потрібно звернути увагу на своє хобі, воно зможе стати заняттям, яке принесе не тільки солідний прибуток, але і популярність. Головне, поквапитися і скористатися шансом, що випав Дівам, до кінця цього і початку наступного року.

Козеріг (22.12 — 20.01)

Козероги відносяться до тих, хто в нинішньому році міг втратити роботу. Парад планет, який проходить в їхньому знаку цього часу, створює всі умови для крутих життєвих змін, а це значить, що на місце старої роботи, що вже ані морально, ані матеріально не задовольняє представників знака, обов'язково прийде нова.

Планета успіху і могутності Юпітер, який весь рік перебуває в знаку, зробить так, щоб новий об'єкт докладання їхніх зусиль був пов'язаний з підвищенням кар'єрними сходами. Головне, поквапитися.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень