Собаки гинули у муках поблизу Рівного (ФОТО/ВІДЕО)

Продовження жахливої історії, що сталася у Здолбунівському районі

Скандал з утриманням собак у селі Миротин Здолбунівського району обріс новими моторошними деталями. Як повідомляв сайт Радіо Трек напередодні, Поблизу Рівного загинуло семеро собак, яких зачинили у приміщенні (ФОТО/ВІДЕО)

Виявилося, що ймовірний покупець цього господарства чотири місяці утримувала собак у жорстоких умовах. 19-річна жінка, яку нині шукає поліція, домовилася з власницею обійстя на окраїні села, що викупить садибу. Навіть дала 500 доларів завдатку. Однак всередині житлового будинку замикала з десяток дорослих псів. Ті днями сиділи, наче у в’язниці. Посеред кімнати - миска з кашею, всюди екскременти.

Води не було. Собаки намагалися вирватися: лапами шкрябали двері та вікна.

Господиня будинку Софія Доброчинська не впізнала охайну оселю. За її словами, собаки знищили меблі, пошматували стіни:

- Ми хотіли продати цей будинок жінці, вона здавалася адекватною. Дали їй ключі. Я почала оформляти документи, а вона зникла. На дзвінки не відповідає, — каже Софія Доброчинська.

Собак також утримували у хліві. А серед семи мертвих цуценят виявили й тіло кошеняти.

- Щенята виснажені, у жахливому стані. Думала, що померли від ентериту, але швидше за все — від голоду, — зазначила зоозахисниця Надія Дубас.   

Нині поліція встановлює місце перебування 19-річної дівчини, яка хотіла викупити будинок. За жорстоке ставлення до собак дівчині загрожує до трьох років в'язниці.   

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень