Від власника незаконного розплідника собак у Рівному вимагатимуть компенсувати збитки

Щоб встановити їх розмір, тут вчора працювала земельна інспекція

Нагадаємо, що підприємець Юрій Бойко без дозволу розмістив тут розплідник величезних собак - тибетських маститів. І хоча давно є рішення суду про виселення звідси псів, виконавча служба не могла його виконати, бо ніхто не знав, куди подіти тварин.

Врешті, вчора тут почали демонтувати вольєри.

Міський голова Рівного Володимир Хомко на питання, чи вже визначено розмір завданих місту збитків через незаконне використання землі Юрієм Бойком, відповів так:

Завдані збитки можна рахувати лише з того часу, коли повернули назад завод державі, а землю – місту. Вона навряд чи буде зараз використана на користь міста. Бо прийде новий інвестор і знову забере ту землю. Це ж очевидно абсолютно. Але бажано, щоб цей інвестор був, який би схотів зробити на тому місці не розплідник собак, а щоб завод працював.  

У будь-якому разі, на думку міського голови, Юрія Бойка звідти потрібно будь-яким способом викурити не тому навіть, що він незаконно захопив землю, а тому, що ще й людям заважає.

Також міський голова наголосив, що виконати рішення суду про виселення собак Бойка може лише виконавча служба. Міська влада це робити не має права. Вона може лише допомагати у виселенні на прохання державних виконавців.

 Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень