Жінка у Рівному запропонувала приспати 400 собак

Через шум і сморід

На рівненському сайті петицій з’явилося звернення із закликом щодо ліквідації розплідника собак на території Радіозаводу. Його ініціатором стала Жанна Степанюк.

Жінка заначає, що розміщення розплідника у цьому місці є не лише незаконним, а й створює загрозу життю і здоров'ю мешканців ближніх будинків, а також студентів та викладачів МЕГУ, під вікнами якого розплідник розміщений.

У зв’язку з тим, що бізнесмен ігнорує рішення суду, автор петиції пропонує приспати тибетських мастифів:

Оскільки Бойко Ю.О. рішення суду не виконує, а забрати собак і перемістити їх в інше місце неможливо, то єдиним та реальним виходом із даної ситуації є гуманна евтаназія вище зазначених собак.

Проголосувати за звернення можна до 2 вересня за цим посиланням.

Нагадаємо, суд зобов’язав бізнесмена Юрія Бойка до 14 червня вивезти майже чотири сотні собак з території Радіозаводу. Однак, він цього так і не зробив. Окрім того, у Рівному немає місця, куди б можна було переселити таку кількість мастифів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень