Мастифів з Рівненського радіозаводу не «виселили»

Знову

Розплідник мастифів з радіозаводу прибрати не вдалося. Суд зобов’язав бізнесмена Юрія Бойка вивести майже чотири сотні собак з цієї території до 14 червня. Державні виконавці прийшли сьогодні примусово ліквідувати вольєри, адже територія, де Бойко розташував розплідник, належить міській раді. Докладніше розповідає начальник міськвідділу державної виконавчої служби Павло Якобчук:

Згідно з рішенням суду Бойко має знести розплідник собак. Він на черговій сесії міської ради заявляв, що це його розплідник, це його собаки, на цій підставі суд виніс рішення. Державний виконавець буде виносити постанови про накладення штрафу на Бойка, і напрявляти подання на притягнення його до відповідальності.

Павло Якобчук - у жовтій сорочці

Враховуючи, що він не виконав постанови суду. На нашу думку – це умисне невиконання.  Ми прекрасно розуміємо, що він мав можливість його виконати. Жодних документів, які б підтвердили поважність причин невиконання, він не надав, відповідно, і сам тут не з’явився.

Нині майном радіозаводу керує арбітражний керуючий, який має його продати. На виселення мастифів він прислав своїх представників, які не пропустили виконавців на територію радіозаводу.

Приміщення перебуває на утриманні в підприємства-утримувача. Представника цього підприємця на місце викликати не змогли.

Тепер, аби потрапити до собак, виконавці вимагатимуть дозволу в суду. Зауважимо, що місця, куди перевести майже чотири сотні собак, немає. КАТП 1728 готове розмістити на своїй території тільки вісім мастифів.  

Працівник КАТП, який присипляє собак. В руках тримає транквілізатор, яким мали приспати вісім мастифів

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень