60 років треба чекати, щоб школи Рівного стали безпечними для дітей і вчителів

З нинішнім фінансуванням протипожежних заходів

Про це заявив на засіданні міськвиконкому начальник міськрайонного управління Держслужби надзвичайних ситуацій Віктор Бабак. І додав, що

у місті нині лише дві школи з 36 обладнані протипожежною сигналізацією.

Саме відсутність сигналізації начальник міського управління освіти Василь Харковець назвав найбільшою проблемою. І зауважив, що є й інші проблеми з пожежною безпекою:

Є локальні проблеми, які стосуються просочування дерев’яних елементів горішнього покриття. Ми цю проблему потихеньку зменшуємо. І друга проблема – це те, що електрощитові мають бути обладнані сертифікованими протипожежними дверми. За останні роки ми цю проблему так само потихеньку знімаємо.

Міський голова Рівного Володимир Хомко доручив начальнику управління освіти подати пропозиції щодо збільшення фінансування на засідання бюджетної комісії. А той зауважив, що на все треба близько 25 мільйонів гривень.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень