Шкільну програму розвантажать від усього зайвого і нецікавого

В Міністерстві освіти вирішили розвантажити шкільну програму від усього зайвого і нецікавого.

Про це повідомляє 24tv.

Задля цього створили спеціальний сайт, де усі охочі, насамперед вчителі-практики, рекомендують, що можна забрати чи перенести в програму старших класів. А почали ревізію з програм для першокласників. На сайті від батьків та вчителів вже надійшло шість тисяч порад.

Вчителі англійської пропонують уже в першому класі запровадити програму про подорожі і побільше говорити, а не писати. А вчителі української мови просять дозволити їм самостійно визначати, скільки виділяти часу на ту чи іншу мову.

Математики радили розпочати вивчення таблички множення не у першому, а у другому класі.

Відмовитись від практики читати на швидкість – порада вчителів літературного читання. А ще осучаснити твори для читання.

Оновлені програми мають пройти обговорення в педагогічній академії, а з 1 серпня – вчительських колегій. І лише після цього їх затвердить Міністерство.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень