«Працівники апарату ради та виконкому не є лакеями і прислужниками», - екс-секретар Рівнеради про зміни до регламенту

Сьогодні рівненська міська рада має затвердити зміни до регламенту

Нагадаємо, робоча група із залученням депутатів та експертів від громадськості працювала над документом майже 7 місяців. Регламент переважно узгоджений між усіма депутатськими фракціями, та кілька дискусійних питань все ж лишилося, їх і вирішують під час сьогоднішньої сесії.

Кореспонденти Радіо Трек вирішили запитати у екс-секретаря міськради Андрія Грещука, який був на посаді секретаря в загальному 12 років, його оцінку регламенту. За словами Андрія Грещука, особисто він документ не читав, але чув відгуки депутатів, з чого не надто задоволений змінами:

 

 

- Думки моїх колег, що регламент повинен передбачати певні фізичні можливості працівників, які надають допомогу депутатам в їхній роботі. Якщо регламент ставить нереальні фізичні завдання, то працівники апарату ради та виконавчого комітету не є лакеями і не є якимись прислужниками. Це люди, які виконують свою роботу. Тобто, регламент повинен передбачати такі терміни виконання тих чи інших документів чи завдань, які відповідають фізичним можливостям кількості працівників, які там працюють.   

 

До слова, Андрій Грещук також підтримує позицію Володимира Хомка в тому, що депутати не мають права вносити кандидатури заступників міського голови та секретаря міськради, адже це перевищує права і обов’язки депутатів міськрад, що регламентуються законом.

Нагадаємо, востаннє Андрій Грещук обіймав посаду секретаря міськради з 2010 до 2015 року. На останніх виборах його не обрали депутатом Рівнеради, тож його призначили заступником директора обласного центру зайнятості.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень