

А деякі – навіть швидше
Смачна їжа здатна перетворити звичайний вечір у щось особливе. А якщо вечеря при цьому ще й швидко готується, то це в рази приємніше
Ми підібрали 6 рецептів, які можна приготувати буквально за 10-15 хв До речі, більшість страв готується з простих інгредієнтів, які обов'язково знайдуться у Вашому холодильнику.
Нам потрібно:
Приготування:
Яйця збиваємо з молоком, додаємо спеції. Дно посудини, в якій будемо готувати омлет, викладаємо порізаним сиром, а зверху кладемо помідори. Все це заливаймо яєчно-молочною сумішшю і ставимо в попередньо розігріту духовку на 5-10 хв.
Нам потрібно:
Приготування:
Розчавити, почистити і дрібно нарізати зубчик часнику. Зрізати кірку з хліба і порвати на шматочки руками. Скропити олією і посипати часником, посолити й поперчити хліб, поставити на запікання в духовку на 5 хв.
Тим часом відварюємо яйця, натираємо сир і дрібно нарізаємо бекон.
Вичавлюємо сік з лимона, змішуємо його з олією і рештою часнику, перчимо. Рвемо руками листя салату, заливаємо заправкою, кладемо бекон, хліб, пармезан і яйця та перемішуємо.
Нам потрібно:
Приготування:
Готуємо картопляне тісто: чистимо і натираємо на крупній терці картоплю, чистимо й нарізаємо маленькими кубиками цибулю. Вбиваємо сюди яйце, додаємо борошно, солимо, перчимо і додаємо чавлений часник. Гарно все перемішуємо.
Розігріваємо сковорідку з олією, викладаємо оладки великою ложкою і трохи причавлюємо, щоб все добре просмажилось. Смажимо приблизно по 5 хв з кожного боку.
Нам потрібно:
Приготування:
М’ясо, перець та огірок нарізаємо великими кубиками, цибулю – трохи меншими. Додаємо кукурудзу, майонез, зелень, солимо й перчимо.
Майонез, до речі, можна замінити йогуртом.
Нам потрібно:
Приготування:
Капусту промиваємо, розбираємо на суцвіття й опускаємо в каструлю з підсоленою водою. Відварюємо 5 хв, зливаємо воду і заливаємо холодною.
Натираємо сир, змішуємо з вершками, сіллю і перцем.
Форму для запікання змащуємо маслом, викладаємо суцвіття капусти, заливаємо сирно-вершковою сумішшю і ставимо у розігріту до 220 градусів духовку. Запікаємо 10 хв.
Нам потрібно:
Приготування:
Варимо пасту al dente.
Тим часом нарізаємо цибулю і часник, обсмажуємо їх на оливковій олії до м'якості, додаємо вершки, солимо, перчимо й додаємо туди ж мускатний горіх і ще трохи тримаємо на вогні.
Додаємо в соус морепродукти, кілька хвилин їх прогріваємо й додаємо пасту. Прикрашаємо страву базиліком.
Радіо Трек: НОВИНИ
Поляки ретельно перевірили авто українців: два з них залишилися за кордоном
Ціла гора котлет із 300 г фаршу: потрібно додати один продукт
Українка спричинила переполох на польському кордоні: на неї чекає екстрадиція
Шикарний заміський будинок поблизу столиці: як виглядає будинок Олени Кравець (ФОТО)
Покоління змін: Що приховує ваш рік народження?
М’ясо і котлети стануть кулінарним шедевром, якщо додати карамелізовану цибулю (РЕЦЕПТ)
Ідеальний торт із лаваша за 30 хв: мінімум зусиль, а смак - неперевершений (РЕЦЕПТ)
Приготувати ідеальні млинці дуже просто. Клопотенко назвав три секрети (РЕЦЕПТ)
Неймовірний домашній зефір без цукру і борошна. Треба всього два інгредієнти (РЕЦЕПТ)
Крутий перекус на всі випадки життя: гарячий бутерброд із круасана від шефа Клопотенка (ВІДЕО)
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415
Втрачено чорну сумку - шопер з малюнком палаючий кремль в районі Автовокзалу, садок 56. В сумці були дитячий рюкзак та дитяча сумочка з іграшковим птахом папугою.