«Щоб всі ходили і харкали»: окупанти змушують персонал ЗАЕС до 9 травня повісити портрет путіна

Загарбники носяться с сакральною подією - організацією 9 травня

Російські окупанти змушують персонал Запорізької атомної електростанції повісити портрет путіна та взяти участь в організації святкувань до 9 травня.

Працівники Запорізької АЕС перебувають під тиском, адже на станції - 500 загарбників.

Про це в ефірі телемарафону новин сказав керівник ДП «НАЕК» Енергоатом Петро Котін.

Загарбники носяться с сакральною подією - організацією 9 травня зі своїми стрічками колорадськими та змушують повісити портрет путіна на станції, щоб всі, мабуть, ходили і харкали на цей портрет, я думаю, - сказав він.

За словами Котіна, наразі зв'язок із ЗАЕС є і технічно «Енергоатом» продовжує керувати роботою станції й відповідати за безпеку там, як оператор.

Ми не можемо гарантувати зараз всі ті зобов’язання, що в нас є як в оператора стосовно ядерного матеріалу, який є на ЗАЕС.

 

Фізична безпека об'єкта порушена. Там перебувають російські загарбники, відповідно персонал АЕС має погоджувати всі свої дії з командиром загарбників, а їх там дуже багато - до 500 солдатів і важка техніка також є на станції.

 

Чого не повинно взагалі бути на цивільному ядерному об'єкті, - зазначив він.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень