ГУР про примусову мобілізацію на окупованих територіях: «Це спроба знищити Україну руками самих українців»

«Мобілізованих» українців хочуть кинути у найгарячіші ділянки фронту (с)

На окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей путін хоче провести примусову мобілізацію.

Після її проведення ФСБ рф планує кинути «мобілізованих» українців у найгарячіші ділянки фронту на штурм позицій ЗСУ під контролем загороджувальних загонів. Фактично це спроба знищити Україну руками самих українців, – повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Крім того, на окупованих територіях росія планує провести псевдореферендуми. 

Для цього рф завчасно збирає особисті дані мешканців тимчасово окупованих територій, начебто для отримання «гуманітарної допомоги» або соціальних виплат.

 

В день «голосування» співробітники ФСБ заповнюватимуть бюлетені, користуючись отриманою інформацією, без згоди та фізичної присутності самих українців.

Провести  пропагандистські заходи кремль хоче для того, щоб нав'язати населенню росії та світу міфу, що «звільнене від нацистів населення областей почало боротися з націоналістичними батальйонами».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень