Що дарує вчителям міська влада на професійне свято?

У першу неділю жовтня в Україні традиційно відзначається день працівника освіти

З нагоди цього свята міська влада вирішила привітати міських педагогів. Зокрема, представників різних дошкільних та загальноосвітніх закладів міста відзначили тридцятьма двома грамотами. Нагороди були вручені від Кабінету Міністрів, Міністерства освіти та науки, Обласного управління освіти та міської ради.

З нагоди свята від імені міського голови освітян привітала його заступник Галина Кульчинська. Вона зазначила, що Володимир Хомко не може бути присутній на святі, бо нині перебуває у відрядженні в Польщі.

На свято було запрошено близько 600 представників освіти міста. Жанна Кирилюк працює вчителем іноземної мови вже більше 10 років і відзначає, що такі урочистості освітянам приємні та потрібні:

Кожна професія повинна мати своє свято. Вчителі не так багато мають свят. В цей день хочеться відчути, що це дійсно є свято, відчути, що якась повага є до вчителів і такі урочистості проводяться.

Також  Жанна Кирилюк відзначає, що однією з найбільших проблем в освіті залишається оплата праці. Відзначає, що та зарплата, яку нині отримують вчителі, не компенсує тих моральних та фізичних затрат, що освітяни вкладають в свою роботу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень