Які комахи у домі віщують багатство та щастя, а які — негаразди: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Комахи, які можуть з'явитися у будинку, у багатьох викликають огиду, а у когось навіть страх. Але не всі знають, що їх поява може бут певним попередженням.

Забобони стверджують: якщо вдома літає оса, засмучуватися не варто — це гарний знак, що символізує прихід добра і благополуччя.

Згідно з повір'ями, оси влітку не полетять у будинок з поганою енергетикою. Восени такі гості у будинку попереджають про настання холодів.

Наші пращури вірили, що поява мурах у домі віщує щастя та багатство. Ці комахи залучають у будинок позитивну енергію та захищають його мешканців від негативу та злого ока. 

Жучок сонечко вважається також показником добробуту. Згідно з народним повір’ям, воно не прилітає в дім, де нездорова атмосфера. Якщо сонечко з’явилося в будинку, це означає, що там живуть добрі люди.

За прикметами, жук, побачений у квартирі, обіцяє нові починання.

Тим, хто не стане зволікати, удача обов'язково усміхнеться. Якщо жук переповзає через поріг - скоро прийде радісна звістка або станеться щось приємне.

Важливі звістки пророкує жук з панцирем зеленого або смарагдового кольору.

Колорадський жук у будинку - до проблем з фінансами. Побачивши такого жучка, варто зменшити витрати і не давати грошей у борг.

Міль віщує про бідність і фінансові втрати у будинку, в якому з'явилася.

Прикмети про комах

  • Муха потрапила в їжу або пиття – до подарунка.
  • Знайти павука на сукні – до прибутку.
  • Маленький павучок перед очима опускається – до гарної звістки.
  • Якщо метелик залетів в будинок, його, щоб не накликати біду, необхідно акуратно зловити і випустити. Вбивати таких гостей не можна: вважається, що образ метелика прийняла чиясь душа.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень