Особливий сезон: ветеран з Рівного стане героєм шоу «Холостяк» (ФОТО)

Романтичне шоу повертається на екрани

Ветеран російсько-української війни Олександр «Терен» Будько візьме участь у шоу «Холостяк».

Про це повідомили на інстаграм-сторінці проєкту. 

— Два роки ми отримували запитання, чи повернеться на СТБ Холостяк. І чесно відповідали, що це станеться тоді, коли у нас буде справжній герой нашого часу.

 

Адже головний Холостяк країни - це не просто успішний чоловік, готовий будувати стосунки. Це завжди той, кого українські жінки готові назвати ідеальним для себе.

 

Сьогодні ідеальний чоловік в очах українок - це захисник, поруч з яким почуваєшся у безпеці.

Цьогоріч сезон буде особливим. Вперше в історії проєкту оголосили ім’я Холостяка одночасно з початком кастингу. Тобто дівчата вже знають головного героя і будуть подавати свої заявки. 

28-річний Олександр Будько - військовослужбовець, ветеран російсько-української війни, автор книги «Історія впертого чоловіка».

Олександр був добровольцем батальйону «Карпатська Січ». У травні 2022-го в Харківській області отримав важке поранення, втративши обидві ноги. Після реабілітації за кордоном активно бере участь у мистецьких та соціальних проєктах, спрямованих на поліпшення інклюзивності життєвого простору.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень