Особливий сезон: ветеран з Рівного стане героєм шоу «Холостяк» (ФОТО)

Романтичне шоу повертається на екрани

Ветеран російсько-української війни Олександр «Терен» Будько візьме участь у шоу «Холостяк».

Про це повідомили на інстаграм-сторінці проєкту. 

— Два роки ми отримували запитання, чи повернеться на СТБ Холостяк. І чесно відповідали, що це станеться тоді, коли у нас буде справжній герой нашого часу.

 

Адже головний Холостяк країни - це не просто успішний чоловік, готовий будувати стосунки. Це завжди той, кого українські жінки готові назвати ідеальним для себе.

 

Сьогодні ідеальний чоловік в очах українок - це захисник, поруч з яким почуваєшся у безпеці.

Цьогоріч сезон буде особливим. Вперше в історії проєкту оголосили ім’я Холостяка одночасно з початком кастингу. Тобто дівчата вже знають головного героя і будуть подавати свої заявки. 

28-річний Олександр Будько - військовослужбовець, ветеран російсько-української війни, автор книги «Історія впертого чоловіка».

Олександр був добровольцем батальйону «Карпатська Січ». У травні 2022-го в Харківській області отримав важке поранення, втративши обидві ноги. Після реабілітації за кордоном активно бере участь у мистецьких та соціальних проєктах, спрямованих на поліпшення інклюзивності життєвого простору.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень