Гучне затримання у Рівному: на хабарі викрили очільника комунального підприємства 

Свого підлеглого викрила міська рада 

У Рівному затримали очільника одного з комунальних підприємств міста. 

Чоловік отримав 18 000 гривень хабаря від клієнта за безперешкодний продаж по заниженій вартості продукції, яку реалізує підприємство.

 

Посадовця затримали у підозру після одержання неправомірної вигоди. Наразі вирішується питання повідомлення йому про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади, - йдеться у повідомленні обласної прокуратури. 

Правоохоронці зазначають, що викрити директора підприємства вдалося  за активного сприяння керівництва міської ради. При цьому ані імені, ані назви очолювального підприємства - не називають. Проте у ГУНП Рівненщини при оприлюднені повідомлення, назвали деякі деталі:

Його викрили під час одержання неправомірної вигоди в сумі 18 тисяч гривень за безперешкодний продаж декоративних хвойних рослин за заниженою вартістю, які перебувають у власності підприємства.

Чоловік зараз перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень